Jedina (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
A A

Единствена

Остани, да ти речам уште нешто,
остани, денов беше лош
остани, за да не повеќе сум сам
бидејќи тагата е сето она што го знам
 
Зборувај ми, дури и бајки се тоа,
зборувај ми, ти ќе го истераш злото,
зборувај ми, нека ме смират за час
твоите раце и твојот глас
 
Ти си единствената од сите
која доаѓа кога навистина треба
ти си сонцето на моево небо
тебе можам да ти раскажам се
 
Ти си единствената од сите
која ги чува моите тајни
ти со мојата прва љубов
со мене доаѓаш било каде...
 
Остани не си истата, но знај
остани да повторно ми дадеш сила
зборувај ми нека ме смират за час,
твоите раце и твојот глас...
 
Thanks!
Submitted by Just GordeJust Gorde on Sat, 04/12/2021 - 20:54

Jedina

Comments
Read about music throughout history