Kanita - Don't Let Me Go

Albanian

Don't Let Me Go

zemer e ngrir un tani
n'heshtje e gjej shpetimi
rrefim i ftoht per ne dy sot
n'lot un gjej ngushllimin
 
Take my hands pull me close
take my hands love me uhh
take my hands pull ne close uhh
 
Baby don't let me go
Don't let me go
Baby don't let me go
 
si dielli n'agim
ndriçon syt e mi
jeta merr kuptimin
 
te lutem mendo
dhe njeher mendo
kthema ti besimin
me bo hap ti shpejto
 
Take a step hurry up
I wanna know
I wanna know
How much ,how much you love me
 
Baby don't let me go
Don't let me go
Baby don't let me go
Bon't let me go
Bon't let me go
Baby don't let me go
Baby don't let me go
 
take my hands pull me close
I wanna know
I wanna know
how much,how much,you love me
I wanna know
I wanna know
how much , how much you love me
 
Baby don't let me go
Don't let me go
Baby don't let me go
Don't let me go
don't let me go
Baby don't let me go
Baby don't let me go
 
Submitted by Albaniana on Fri, 19/05/2017 - 22:13
Thanks!thanked 3 times

 

Translations of "Don't Let Me Go"
Comments