Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

Кавали (Kavali) (Albanian translation)

Albanian translationAlbanian
/Serbian
A A

Kavali*

Vogëlushja do audi, vogëlushja do BMW
Vogëlushja do dollarë, vogëlishja do euro
Të hip në tavolina, do kabina darke
Mos u bë i sigurt që vogëlushja të do
 
Vogëlushja do audi, vogëlushja do BMW
Vogëlushja do dollarë, vogëlishja do euro
Të hip në tavolina, do kabina darke
Mos u bë i sigurt që vogëlushja të do
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
Kujtoj se vogëlushja ishte në disponim
Vetëm jap jap jap jap jap jap jap jap jap
Vetëm para, vetëm gjëra të shtrenjta
Vetëm më të mirat, më të mirat, më të mirat, më të mirat...
 
Princesha e vogël e babait, brr
Ajo është mësuar të bëjë dramë gjithmonë
Dhe ta merrte çfarë se kishte
Por asaj vetëm i mungon
Çdo natë e vetme qëndron
Më tregojnë që ajo mban zi
Tani do ta kishte dhënë gjithçka që kishte mundur
Por dashuria nuk blihet
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
Dhe tani vetëm kur diçka nuk i shkon në rregull
Ajo thotë baj baj baj baj baj baj baj baj baj
Dhe sidoqoftë ajo mund të mos kthehet kurrë
nuk je ajo (që e kërkoj), ajo, ajo, ajo, ajo...
 
Princesha e vogël e mamasë, brr
Çdo natë ajo festonte
Dhe më beso, nuk ka askush që s'është aty
Por asaj vetëm i mungon
Çdo natë e vetme qëndron
Më tregojnë që ajo mban zi
Tani do ta kishte dhënë gjithçka që kishte mundur
Por dashuria nuk blihet
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
E kotë është Roberto*, e kotë është Kavali*
Të kota janë vetura të shtrenjta, villa, banesa të shtrenjta
Të gjitha janë të kota kur unë s'jam i yti
 
Thanks!
thanked 2 times

Ermal

Submitted by ermal2000ermal2000 on 2016-10-28
Added in reply to request by Nena15Nena15
Author's comments:

*Roberto Cavalli (lexohet: Kavali) është një dyqan rrobash luksoze

5
Your rating: None Average: 5 (1 vote)
Comments
Read about music throughout history