Kejsi Tola - Me ke mua

Advertisements
Albanian

Me ke mua

Di që njerëzit largohen kur je keq
Ata që të donin kur ishe mirë
Por une jam këtu për ty njeriu im
Në çdo ditë tënden të vështirë
 
Shoqëria sa më rrallë në telefon
Ku janë miqtë e vjetër pse s’na kujtojnë
Të largohen më mirë që të gjithë
Se m’ke mua shpirt im
 
Ti m’ke mua, m’ke mua
Të largohen që të gjithë shpirti im
Se m’ke mua
 
Të dua (x3)
 
Mërzitem edhe unë me ty ndonjëherë
Më shumë për gjëra koti që nuk kanë vlerë
Por e gjej gjithmonë një formë më fal të them
S’të gënjej dot përmendësh ti më njeh
 
Dhe kur për një kohë të gjatë nuk jemi parë
Dhe atëherë kur njerëzit na kanë ndarë
I falenderoj unë që të gjithë
Se ma shtuan dashurinë
 
Ti m’ke mua, m’ke mua
Të largohen që të gjithë shpirti im
 
Se m’ke mua
Të dua (3x)
 
Deri n'fund të jetës
Une ia kam dhën premtimin vetes
lutem cdo mengjes per ty
te jesh mire te jemi te dy
 
ti mke mua
mke mua
te largohen qe te gjith shpirti im
se mke mua
te dua (3x)
 
Submitted by AnaHAnaH on Mon, 11/02/2019 - 19:59
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments