Afërdita Dreshaj - Komplikim (English translation)

Albanian

Komplikim

Sa komplikim, qe e ben ti
e nese ndjenja nuk ke
si mundet, nuk dua,
zgjedhe ti, qka eshte me mir
e nese ndjenja nuk ke
si mundet, t'me duash!
 
I zi a, i bardh
ky shpirt po qan
nga fjalet qe tham
rrije larg
arsyetime me nuk ka
ti nuk pranon aspak, 'Me fal
ti harrove qka lem pas
kjo enderr nuk do zgjas
dhe pak (dhe pak)
 
Ti ke po beson,ne ket situat
dhe po rrezikon, t'me humbesh n'ket nat
arsyetime me nuk ka
ti nuk pranon aspak, 'Me fal
ti harrove qka lem pas
kjo enderr nuk do zgjas
dhe pak (dhe pak)
 
Submitted by kamelia_m on Tue, 21/02/2012 - 13:29
Align paragraphs
English translation

Complication

You complicate things
And if you dont have feelings
How can it be,i dont want
Choose it,what is the best
And if you dont have feelings
How can it be,that you love me!
 
Black or white
This soul is crying
From the words we said
You stayed far away
Theres no more justification
You dont accept, Im sorry
You forgot what we`ve left behind
This dream wont be prolonged
Just a little (just a little)
 
Whom do you belive,in this situation
And you risk,to lose me on this night
Theres no more justification
You dont accept, Im sorry
You forgot what we`ve left behind
This dream wont be prolonged
Just a little (just a little)
 
Submitted by dj_arber on Sat, 24/03/2012 - 23:05
Added in reply to request by kamelia_m
More translations of "Komplikim"
Englishdj_arber
Afërdita Dreshaj: Top 3
See also
Comments