Advertisements

La ballata dell'eroe (Albanian translation)

  • Artist: Fabrizio De André
  • Song: La ballata dell'eroe 11 translations
  • Translations: Albanian, Croatian, English, Finnish, French, Friulian, German, Greek, Piedmontese, Polish, Spanish

Ballada E Dëshmorit

Kishte qenë nisur për në luftë ai
t´i japë ndihmesën atdheut të tij
i kishin dhënë me vehte simbole dhe flamur
dhe porosinë ta shesë shtrenjtë tė tijën lëkurë
Atdheu krenohet tani që ai s´është më
se në kujtesë dėshmor ka dhe një.
Kishte qenë nisur për në luftė ai
t´i japė ndihmesën atdheut të tij
 
Por ajo që e donte priste kthimin e një ushtari të gjallë
një dėshmor i vdekur për çfarë i duhet asaj
kur nė shtrat aty pranë nuk ka veë lavdinë
e një medaljeje dhënë nė kujtim.
 
Submitted by LobolyrixLobolyrix on Mon, 09/01/2017 - 14:39
ItalianItalian

La ballata dell'eroe

Comments