Advertisements

Look What They've Done to My Song Ma (Albanian translation)

  • Artist: The New Seekers
  • Also performed by: Melanie Safka
  • Song: Look What They've Done to My Song Ma 7 translations
  • Translations: Albanian, Croatian, German, Greek, Romanian, Serbian, Turkish
Albanian translationAlbanian
A A

Shiko çfarë i kanë bërë këngës time, Nënë

Shiko çfarë i kanë bërë këngës time, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
Është e vetmja gjë
Që mund ta bëj paksa mirë
Dhe është duke u dalë e gjitha keq, Nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
 
Shiko çfarë i kanë bërë trurit tim, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë trurit tim
E morën sikur një asht pule
Dhe mendoj që jam paksa i/e çmendur, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
 
Sa dëshiroj ta gjej një libër të mirë që të jetoj në të
Sa dëshiroj ta gjej një libër të mirë
Nëse kisha mundur ta gjej një libër të mirë
Nuk do kisha pasur nevojë të dal jashtë dhe të shikoj se
Çfarë i kanë bërë këngës time
 
La la la la la la la la la
La la la la la la la la la
La la la la la la la la la
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
 
Por ndoshta gjithçka do të jetë në rregull, nënë
Ndoshta gjithçka do të jetë në rregull
Nëse njerëzit po blejnë lotë
Do të jem i/e pasur ndonjë ditë, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
 
Ils ont changés ma chanson,, Ma
Ils ont changés ma chanson
C'est la seule chose que je peux faire
Et ce n'est pas bon, Ma.
Ils ont changés ma chanson.
 
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
E mbyllen në një qese
Dhe e kthyen atë mbrapsht, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
 
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
Është e vetmja gjë që mund të bëj mirë
Dhe ata e kthyen mbrapsht
O, nënë
Shiko çfarë i kanë bërë këngës time
 
Submitted by ScqiperScqiper on Mon, 16/09/2019 - 19:03
EnglishEnglish

Look What They've Done to My Song Ma

Comments
Advertisements
Read about music throughout history