Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

This Love (Albanian translation)

Albanian translationAlbanian
/English
A A

Kjo Dashuri

Isha aq lart sa nuk e njoha
Zjarrin duke digjet në sytë e saj,
Kaosi që më kontrollonte mendjen,
Pëshpëriti lamtumirë dhe ajo hipi në një aeroplan,
Për të mos u kthyer më kurrë përsëri,
Por gjithmonë në zemrën time.
Oh, kjo dashuri ka marrë e saj taksë mbi mua,
Ajo tha lamtumirë shumë shumë herë më parë,
Dhe zemra e saj të lë pa frymë para meje,
Dhe nuk kam zgjidhje,
Sepse nuk do të them më lamtumirë,
Oh...
Unë u përpoqa më së miri të ushqeja oreksin e saj,
Mbajeni atë të vijë çdo natë,
Kaq e vështirë për ta mbajtur atë të kënaqur,
Oh, vazhdova të luaja dashurinë sikur të ishte thjesht një lojë,
Duke pretendoni të ndiheni të njëjtën gjë,
Pastaj kthehuni dhe largohuni përsëri.
Oh, kjo dashuri ka marrë e saj taksë mbi mua,
Ajo tha lamtumirë shumë shumë herë më parë,
Dhe zemra e saj të lë pa frymë para meje,
Dhe nuk kam zgjidhje,
Sepse nuk do të them më lamtumirë,
Oh...
Unë do të i rregulloj këto gjëra të prishura,
Riparoni krahët juaja e thyer,
Dhe sigurohuni që gjithçka është në rregull (është në rregull, është në rregull),
Presioni im në ijet tuaja, duke më fundosur majat e gishtave
Në çdo centimetër prej jush,
Sepse e di që është ti doni që unë të bëj.
Oh, kjo dashuri ka marrë e saj taksë mbi mua,
Ajo tha lamtumirë shumë shumë herë më parë,
Dhe zemra e saj të lë pa frymë para meje,
Dhe nuk kam zgjidhje,
Sepse nuk do të them më lamtumirë.
Oh, kjo dashuri ka marrë e saj taksë mbi mua,
Ajo tha lamtumirë shumë shumë herë më parë,
Dhe zemra ime të lë pa frymë para meje,
Ajo tha lamtumirë shumë shumë herë më parë.
Oh, kjo dashuri ka marrë e saj taksë mbi mua,
Ajo tha lamtumirë shumë shumë herë më parë,
Dhe zemra e saj të lë pa frymë para meje,
Dhe nuk kam zgjidhje...
 
Thanks!
Submitted by Игорь МишинИгорь Мишин on Wed, 10/08/2022 - 11:59
Added in reply to request by Kasia19160Kasia19160
English
English
English

This Love

Comments
Read about music throughout history