Advertisements

Love Story (Albanian translation)

  • Artist: Indila
  • Song: Love Story 31 translations
  • Translations: Albanian, Arabic, Azerbaijani, Bosnian, Bulgarian, Croatian, Czech #1, #2, Dutch, English, Finnish, German, Greek #1, #2, Hebrew, Hungarian, Italian, Kurdish (Kurmanji), Kurdish (Sorani), Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian #1, #2, Serbian, Spanish #1, #2, Swedish, Turkish #1, #2
Albanian translationAlbanian
A A

Histori dashurie

Një shpirt i humbur
Jeton, por mezi flet
Ai e pret atë
Në këtë fotografi të kohëve të shkuara
Ai, ai nuk është i marrë
Ai beson në të, kjo është e gjitha
Ai e sheh atë kudo
Ngritur, ai është duke pritur për të,
Një trëndafil në dorën e tij
Përveç saj, ai nuk pret asgjë
Asgjë rreth tij nuk ka kuptim
Edhe ajri është i rëndë
Një shprehje që mungon
Ai është i vetëm, ai shpesh i flet asaj
Ai, ai nuk është i marrë
Ai e do atë, kjo është e gjitha
Ai e sheh atë kudo
Ngritur, ai është duke pritur për të,
Një trëndafil në dorën e tij
Jo, asgjë nuk mund ta ndalojë atë tani
 
Në historinë e tij të dashurisë
Në historinë e tij të dashurisë
Në historinë e tij të dashurisë
Historia e tij dashurisë
 
Kape dorën time
Më premto mua se çdo gjë do të jetë mirë
Më mbajë fortë
Afër teje, unë ende ëndërroj,
Po, po unë dua të qëndrojë,
Por unë nuk e di se si të dashuroj më,
Unë kam qenë shumë i marrë,
Të lutem, ndalo, ndalo
Sa më vjen keq, jo, unë nuk e doja këtë,
Unë do bëhem i pasur dhe
Dhe do ta ofrojë të gjithë arin tim
Nëse nuk të intereson, unë
Unë, unë do të të pres në port,
Nëse më injoron mua unë, do të ofrojë frymën time të fundit,
 
Në historinë time të dashurisë
Në historinë time të dashurisë
Në historinë time të dashurisë
Historia ime e dashurisë
 
Një qiri
Mund të ndriçojë natën
Një buzëqeshje
Mund të ndërtojë një perandori
Dhe atje jam unë
Dhe atje je ti
Dhe askush nuk beson në këtë
Por dashuria e shndërron një budalla në mbret
Dhe në qoftë se më injorojnë mua, unë do të luftojë përsëri dhe përsëri
 
Kjo është historia yte e dashurisë
Kjo është historia yte e dashurisë
Kjo është historia yte e dashurisë
Histori e dashurisë
 
Thirrje gëzimi
Ca lot, ne jemi duke shkuar
Ne jetojmë në këtë histori dashurie
Histori dashurie
Histori dashurie
Histori dashurie
Histori dashurie
 
Submitted by floreofloreo on Sat, 11/04/2015 - 22:55
Added in reply to request by abbie.abduramaniabbie.abduramani
FrenchFrench

Love Story

Comments
Advertisements
Read about music throughout history