Sia - Lullaby (Macedonian translation)

Macedonian translation

Prispivna pesna (Приспивна песна)

Прати желба на некоја ѕвезда
Изработи си ја работата и далеку ќе стасаш
Прати желба на некоја ѕвезда
Направи карта, и ете си
 
Прати надеж по некој бран
Смртна желба пред гробот
Прати надеж по некој бран
За сите души кои не успеа да ги спасиш
 
И ти беше високо
Ама сега ќе паднеш ниско
Не прекинувај ја магијата
Во живото поминат во обид да направиш добро
И ти беше високо
Ама сега ќе паднеш ниско
Не прекинувај ја магијата
На животот поминат во обид да направиш добро
 
Прати прашање по ветрот
Тешко е да дознаеш од каде да почнеш
Па, прати го прашањето по ветрот
И одговори му на пријателот
 
Смести си го минатото во книга
Вметни сè што некогаш си земал
Смести си го минатото во книга
Запали ги страниците, нека горат
 
И ти беше високо
Ама сега ќе паднеш ниско
Не прекинувај ја магијата
Во живото поминат во обид да направиш добро
И ти беше високо
Ама сега ќе паднеш ниско
Не прекинувај ја магијата
На животот поминат во обид да направиш добро
 
[рефрен]
 
Прати желба по некоја ѕвезда
Прати желба по некоја ѕвезда
 
Submitted by ivank23 on Tue, 15/05/2012 - 23:12
English

Lullaby

Comments