Adele - Many Shades of Black (Macedonian translation)

Macedonian translation

Многу нијанси на црно

Ајде
Ајде, слободно скрши го на подот
Земи што и да остана
Земи го со тебе низ вратата
 
Види дали ќе плачам
Види дали ќе пуштам некоја солза за прошка
Не можам да кажам дека беше многу убаво
Не, всушност е само една џабе потрошена година
 
Сите гледаат
И сите се согласуваат дека јас и ти сме грешка
И веќе предолго е така
Навикни се пополека
и биди благодарен кога ќе се заврши
На многу начини може да се постапи
И има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
 
Искажи се
Кажи си што имаш на ум
Можеш да клоцаш и врескаш
И да извикаш и кажеш некои многу нечесни работи
 
Да, види дали ми е гајле
Види дали стојам цврсто или паѓам
Зашто едвај можам да се сетам
И на врвот на јазикот ми е одговорот на сѐ
 
Сите гледаат
И сите се согласуваат дека јас и ти сме грешка
И веќе предолго е така
Навикни се пополека
и биди благодарен кога ќе се заврши
На многу начини може да се постапи
И има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
 
Сите гледаат
И сите се согласуваат дека јас и ти сме грешка
И веќе предолго е така
Душо навикни се пополека,
И биде благодарен кога ќе се заврши
На многу начини може да се постапи
И тоа не можеш да вратиш
Ох, не можеш да го вратиш
 
Зашто има многу нијанси на црно
Имаш многу нијанси на црно
Имаш многу, имаш многу
Имаш многу нијанси на црно
 
Затоа што има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
Има многу нијанси на црно
 
Submitted by ivank23 on Sun, 15/07/2012 - 19:29
English

Many Shades of Black

Comments