Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Vito lyrics

  • Artist: Mariola Kaçani
Albanian
Albanian
A A

Vito

vito moj vito me hallen
bija nga nje dere madhe
ti nje kalë tunde dy malet
dridhe mjekre pashallarve
 
Ref
vito moj vito me hallen
bije nga nje dere madhe
moj vito vito me hallen
tu mbi nje kale tunde male
 
balluket hi jemi enda
ikim shtreset lika tenda
qerpikun vet zura nga endrra
gjyshet mbante lotin brenda
 
Ref
vito moj vito me hallen
bije nga nje dere madhe
moj vito vito me hallen
tu mbi nje kale tunde male
 
era qe shkon endi supe
vet i ne krahen te tua
dhe kali qe te shpure nuse
kur te zbrite nga huqerua
 
Ref
vito moj vito me hallen
bije nga nje dere madhe
moj vito vito me hallen
tu mbi nje kale tunde male 2×
 
Thanks!
Submitted by architectofolympusarchitectofolympus on Sun, 03/07/2022 - 13:50

 

Mariola Kaçani: Top 3
Comments
Read about music throughout history