Lana Del Rey - More Mountains (Macedonian translation)

Macedonian translation

Повеќе планини

На врвот на секоја планина има пречка на небото
Кога ќе ги најдете, тогаш ќе разберете како мене
Тука нема решение
Животот е без резолуција
Ти мораш да се запрашаш себеси што навистина сакаш во животот
Ти мораш да ми веруваш кога кажувам дека е во ред
Се е во ред вечерва
Се е во ред вчерва
 
Се сеќавам за Новата Година таа година кога се изгледаше правилно
Не направивме планови и семо се возевме низ ноќта
Ајде сите да одиме да најдиме пријател
Нема прекин до крајот
Ти мораш да се запрашаш себеси, дали јас сум таа
Ти не можеш да бидеш од помош ако не си забавен
Јас сум твојата единствена ако сакаш да бидам
 
Те молам пушти ме да бидам
Кој си ти да кажеш дека душата не може да живее засекогаш
Да, да
 
На врвот на секоја планина има пречка на небото
Кога ќе ги најдете, тогаш ќе разберете како мене
Секој здив е пуштен од ангелите
Овие луѓе не се странци
Ти мораш да се запрашаш себеси што навистина сакаш во животот
Ти мораш да ми веруваш кога кажувам дека е во ред
Се е во ред вечерва
Се е во ред вчерва
 
Submitted by Natalijaa17 on Sun, 25/02/2018 - 22:35
English

More Mountains

Comments