• Nebulossa

    Zorra

    Macedonian translation

Share
Font Size
Macedonian
Translation

Курва

(Курва)
(Курва)
(Курва)
(Курва)
(Курва)
(Курва)
Знам дека сум само една обична курва
И дека моето минато те јаде
Знам дека сум црната овца
погрешно разбрана жена, камена жена
 
Знам дека не сум она што сакаш (Знам)
Разбирам дека си разочаран (Знам)
Ама таква сум по природа
И ме мрзи да се менувам за тебе
 
Добра сум во моментов
Беше само прашање кога
Ќе излезам на улиците и ќе викам што чувствувам
Во сите правци
 
Ако излезам сама - јас сум курвата
Ако се забавувам - јас сум најголемата курва
Ако издржам цела ноќ до изгрејсонце
Сум уште поголема курва
 
Кога ќе постигнам она што сакам (Курва, курва)
Никогаш не е бидејќи сум го заслужила (Курва, курва)
Иако цел свет го имам во рацете
Никој тоа ни малку не го цени
 
Добра сум во моментов
Беше само прашање кога
Ќе излезам на улиците и ќе викам што чувствувам
Во сите правци
 
Добра сум во моментов (Курва, курва)
Реконструирана од внатре (Курва, курва)
И оваа курва од која се плашеше почна да се сака себеси
И сега е курва на насловна страна (Курва, курва, курва)
На која повеќе не и е лошо (Курва, курва, курва)
На која повеќе не и е гајле
Скамени ме бидејќи сега
Сум курва на насловна страна
 
Јас сум вистинска жена (Курва, курва, курва)
И ако почнам да видам безмилосна (Курва, крува, курва)
Од кукча (лисица) ќе станам шакал
Тогаш ќе бидеш во голема невоља
Јас сум курва на насловна страна
 
Добра сум во моментов
Беше само прашање кога
Ќе излезам на улиците и ќе викам што чувствувам
Во сите правци
Добра сум во моментов (Курва, курва)
Реконструирана од внатре (Курва, курва)
И оваа курва од која се плашеше почна да се сака себеси
И сега е курва на насловна страна
 
Spanish
Original lyrics

Zorra

Click to see the original lyrics (Spanish)

Comments