Dino Merlin - Nedostajes (Albanian translation)

Albanian translation

ME MUNGON

I merzitur jam si zogu qe me sqepin e bute
Sqepon ne gurre duke kerkuar per uje
Sikurse njerzit ashtu edhe zogjte
Me te dashurit I kerkojne ateher kur ata shkojne
 
Fotografija, ritmi, ndjenja dhe fjala
A aq shpejt ka kaluar e gjith ajo
E dij shume mire ku je kur dhe me ke je
E dij se shpirti vet zgjedh
Por nuk mundem
 
Me mungon aq shume me mungon
Per gjithcka qe ka kaluar me mungon
Me mungon aq shume aq shume me mungon
Per gjithcka qe vjen me mungon
 
I merzitura jam si zogu me krahe te thyer
Per kalimtaret jam I cuditshem
Ne enderr mundesh te jesh gjithcka, I plotefuqishem Zot
Gjithcka pervec nje gjeje, te rijsh I zgjuar
 
Fotografija, ritmi, ndjenja dhe fjala
A aq shpejt ka kaluar e gjith ajo
E dij shume mire ku je kur dhe me ke je
E dij se shpirti vet zgjedh
Por nuk mundem
 
Submitted by Infinity_disaster on Sat, 02/06/2012 - 09:54
Bosnian

Nedostajes

Comments