• Nemo (Switzerland)

    The Code

    Macedonian translation

Share
Font Size
Macedonian
Translation

Кодот

Whoa-oh-oh
 
Добредојдовте во шоуто, кажете им на сите нека знаат
Не ја играм играта повеќе, ќе се ослободам од синџирите
Прицврстете си го појасот, ќе наполнам уште една чаша
Ова е мојот bohème, па испи го, другару мој
 
Uhhh
Uhhh
Оваа приказна е мојата висти-и-и-и-и-и-на
 
Јас, јас отидов до пеколот и назад
Да се најдам себе си на правиот пат
Го пробив кодот, whoa-oh-oh
Како амонитите
Само почекав малку
Сега го најдов рајот
Го пробив кодот, whoa-oh-oh
 
Да
Дајте да ви раскажам приказна за животот
За доброто и лошото, подобро држете се силно
Кој одлучува што е грешно, што е точно
Се е балансирање, се е светлина
Имам многу мисли на умот
И буден сум цела ноќ
Многу сум возбуден, многу сум возбуден
Поголемо е од мене, толку се возбудувам, како
 
Uhhhh
Оставиме ме да ги вкусам падовите и врвовите
Uhhhh
Оставиме ме да го почуствувам тој жесток страв
Uhhhhhhhh
Оваа приказна е мојата висти-и-и-и-и-и-на
 
Јас, јас отидов до пеколот и назад
Да се најдам себе си на правиот пат
Го пробив кодот, whoa-oh-oh
Како амонитите
Само почекав малку
Сега го најдов рајот
Го пробив кодот, whoa-oh-oh
 
Некаде помеѓу нулите и единиците
Таму го најдов моето кралство како доаѓа
Моето срце чука како-
Некаде помеѓу нулите и единиците
Таму го најдов моето кралство како доаѓа
Моето срце чука како тапа-а-а-а-ан
 
Uhhhhh...
 
Јас, јас отидов до пеколот и назад
Да се најдам себе си на правиот пат
Го пробив кодот, whoa-oh-oh
Како амонитите
Само почекав малку
Сега го најдов рајот
Го пробив кодот, whoa-oh-oh
 
English
Original lyrics

The Code

Click to see the original lyrics (English)

Comments
Don JuanDon Juan
   Sat, 04/05/2024 - 20:22

The source lyrics have been updated. Please review your translation.