Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

No se tú (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
/Spanish
A A

Незнам за тебе

Не знам за тебе
 
Но, не можам да престанам да размислува
Ниту една минута не успеав да се лишам
Од твоите бакнежи, твоите прегратки
За тоа колку добро поминавме друго време
 
Не знам за тебе
Но, би сакал да повторам
Уморот што ме натера да го чувствувам
Со ноќта што ми ја даде
И моментот што го изгради со бакнежи
 
Не знам за тебе
Но, почнав да ми недостигаш
На мојата перница не можам да престанам да мислам на тебе
Со народот, моите пријатели и улиците без сведоци
 
Не знам за тебе
Но, јас те барам во секоја зори
Не можам да ги задржам моите желби
Навечер кога спијам
Без несоница, се разболувам
многу ми недостигаш
 
Не знам за тебе
Не знам за тебе
Но те барам на секое изгрејсонце
Моите желби, не можам да ги задржам
Навечер кога спијам
Без несоница, се разболувам
многу ми недостигаш
 
Не знам за тебе
 
Thanks!
Submitted by gianluca_no1gianluca_no1 on 2022-09-27
Spanish
Spanish
Spanish

No se tú

Comments
Read about music throughout history