Nothing to Fear (Albanian translation)

  • Artist: Chris Rea
  • Song: Nothing to Fear 11 translations
  • Translations: Albanian, Arabic, German, Greek, Hungarian, Persian, Russian #1, #2, #3, Serbian, Turkish

Asgjë për t'u frikësuar

Të ndiej nxehtësinë në pëshpërimat me pluhur
Përreth hënës tënde era është e ftohtë
Po bëhet e vështirë të mbahet distancë
E di që koha jote tashmë po vjen
Mos drejto ëndrrën tënde në horizontin tim
Mos merr trëndafilin tënd prej shtëpisë larg
Të lutem mos harro që s’jemi të njëjtë
Çdo shpirt ka gjembat e vet të zinj
 
Të shoh tek vallëzon
Kënga jote është e qartë
Ti duhet të më tregosh, duhet të më tregosh
Se s’ka asgjë për t'u frikësuar, asgjë për t'u frikësuar
 
Unë kam të dashurit e mi, ti ke të tutë
Pra le të përqëndrohemi tek banketi
Në emër të Zotit, le të hamë bashkë
Në emër të Zotit, të lutem eja në paqe
Shiko si luajnë bashkë fëmijët tanë
Ndërsa unë dhe ti rrimë vetëm
E di që s’do jemi për njëri- tjetrin
Nëse të le të më lesh vetëm
 
Të shoh tek vallëzon
Kënga jote është e qartë
Ti duhet të më tregosh, duhet të më tregosh
Se s’ka asgjë për t'u frikësuar, asgjë për t'u frikësuar
 
Submitted by EaglewatchEaglewatch on Wed, 15/05/2019 - 23:41
Added in reply to request by μαριμαρι
EnglishEnglish

Nothing to Fear

Comments
μαριμαρι    Fri, 17/05/2019 - 10:37

Thank you very much! You have done me so much pleasure!

EaglewatchEaglewatch    Fri, 17/05/2019 - 17:02

You're welcome! The pleasure is all mine!