'O sole mio (Albanian translation)

Advertisements
Albanian translation

Dielli im

Çfarë ditë e bukur një ditë me diell
Një qetësi pas stuhisë
Nëpër ajrin e freskët duket si një festë
Çfarë ditë e bukur një ditë me diell
 
Por një diell tjetër
Më të bukur s’ka
Dielli im
Rri përballë teje
Dielli, dielli im
Rri përballë teje
Rri përballë teje
 
Shndrisin xhamat e dritares tënde
Një rrobalarëse këndon me krenari
Teksa shtrydh, nden edhe këndon
Shndrisin xhamat e dritares tënde
 
Por një diell tjetër
Më të bukur s’ka
Dielli im
Rri përballë teje
Dielli, dielli im
Rri përballë teje
Rri përballë teje
 
Kur bëhet natë dhe dielli zbret
Më vjen një gjëndje melankolie
Poshtë dritares tënde do të rrija
Kur bëhet natë dhe dielli zbret
 
Por një diell tjetër
Më të bukur s’ka
Dielli im
Rri përballë teje
Dielli, dielli im
Rri përballë teje
Rri përballë teje
 
Submitted by EaglewatchEaglewatch on Sun, 10/02/2019 - 17:42
Added in reply to request by OlcayOlcay
Neapolitan

'O sole mio

Comments