Sia - Dynamite (Albanian translation)

English

Dynamite

Dynamite oh, dynamite ohh
You and me are meant to be
Dynamite oh, dynamite ohh
So take me in your arms baby
Dynamite oh, dynamite ohh
Enlighten me and set me free (oh-oh-ohohoh)
 
Free (oh-oh-ohohoh), free
And take in your arms baby-y-y-y
We're dynamite, oh
 
We're dynamite, oh
We're dynamite, oh
We're dynamite, oh, we're dynamite, oh
We're dynamite, oh, we're dynamite, oh
 
Submitted by Eyzihan Babaoğlu on Tue, 03/01/2017 - 21:13
Last edited by infiity13 on Sun, 08/01/2017 - 13:30
Align paragraphs
Albanian translation

Dinamit

Dinamit oh, Dinamite oh,
Ti dhe unë jemi shkruar të jemi
Dinamit oh, Dinamite oh,
Andaj më merr në krahë i dashur
Dinamit oh, Dinamite oh,
Më ndriço dhe më lër të lirë (Oh, oh, ohohohoh)
 
Lirë (Oh, oh, ohohohoh)
Ne jemi dinamit, oh
Ne jemi dinamit, oh
Ne jemi dinamit, oh, Ne jemi dinamit, oh
Ne jemi dinamit, oh, Ne jemi dinamit, oh
 
Submitted by Sali.M on Sat, 07/01/2017 - 23:09
Comments