Elena Risteska - Ona drugoto (Она другото) (Transliteration)

Macedonian

Ona drugoto (Она другото)

Ајде погоди од три пати
Но двапати во себе
Ти си оставил ли простор
За да верувам во тебе
Ко да имаш мал проблем
Во твојот мозок мал
Слабо држиш рамнотежа
Не ми делуваш за стабилен
 
Но јас иако те знам се двоумам!
 
А друга една работа е
Што те спасува
Моите дома знам во тебе
Ќе се заљубат од прва
А како да им докажеш
на моите, бејбе дека
Не си уште дозреан
За било каква врска
 
Но јас иако те знам се двоумам
 
РЕФРЕН:
Сега веќе не знам
Што да изберам
Меѓу разум или лудо
Да се заљубам
Сега веќе не знам
Што е правото
Дали разум или бејбе
Она другото......
 
Сѐ што носиш на тебе
Е знам по нарачка
Цел твој живот ко да те ранеле
Од златна лажичка
Па и не ме чуди дека
Не си навикнат
Кога нема де се потрудиш
Ти може да те одбијат
 
Но јас иако те знам се двоумам!
 
РЕФРЕН
 
Но ајде нешто направи
Нешто да ме убеди
Да сфатам дека јас и ти
Еден за друг сме створени
 
Иако те знам се двоумам...
 
РЕФРЕН:x2
 
Submitted by Lidija on Thu, 10/01/2008 - 22:00
Align paragraphs
Transliteration

Ona drugoto

Ajde pogodi od tri pati
No dvapati vo sebe
Ti si ostavil li prostor
Za da veruvam vo tebe
Ko da imas mal problem
Vo tvojot mozok mal
Slabo drzis ramnoteza
Ne mi deluvas za stabilen
 
No jas iako te znam se dvoumam!
 
A druga edna rabota e
Sto te spasuva
Mojte doma znam vo tebe
Ke se zaljubat od prva
A kako da im dokazes
na mojte bejbe deka
Ne si uste dozrean
Za bilo kakva vrska
 
No jas iako te znam se dvoumam
 
REFREN:
Sega veke ne znam
Sto da izberam
Megu razum ili ludo
Da se zaljubam
Sega veke ne znam
Sto e pravoto
Da li razum ili bejbe
Ona drugoto......
 
Se sto nosis na tebe
E znam po naracka
Cel tvoj zivot ko da te ranele
Od zlatna lazicka
Pa i ne me cudi deka
Ne si naviknat
Koga nema de se potrudis
Ti moze da te odbijat
 
No jas iako te znam se dvoumam!
 
REFREN
 
No ajde nesto napravi
Nesto da me ubedi
Da svatam deka jas i ti
Eden za drug sme stvoreni
 
Iako te znam se dvoumam...
 
REFREN:x2
 
Submitted by Lidija on Wed, 18/07/2012 - 07:35
More translations of "Ona drugoto (Она ..."
TransliterationLidija
See also
Comments