One Direction - One Thing (Albanian translation)

Albanian translation

NJE GJE

Jam munduar te rija I qete
Por kur te shiqoj
S’mundem te jem trim asnjeher
Sepse ti me ben qe zemra ime te rrah shpejt
 
Goditem nga qielli I larte
Ti je kriptoniti im
Ti me ben te ndjehem I dobet
Yeah, I ngrire dhe s’mund te marr fryme
 
Me duhet te jap dicka tani
Sepse vdes vec te bej qe ty te shohesh
Se te dua ketu me mua tani
Sepse ty e ke at gjene
 
Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene
 
Tash une ngjitem neper mure
Por ti as qe e veren
Se une jam duke u cmendur
Cdo dite e cdo nate
 
Me duhet te jap dicka tani
Sepse vdes vec te bej qe ty te shohesh
Se te dua ketu me mua tani
Sepse ty e ke at gjene
 
Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene
 
Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene
 
Ti e ke at gjene
 
Dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
 
Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene
 
Pra, dil jashte, dil jashte kokes time
Dhe bjer ne krahet e mia me mire
Une nuk e dij, une nuk e dij, nuk e dij cka eshte
Por me duhet ajo gjeja
Dhe ty e ke at gjene
 
Submitted by Infinity_disaster on Thu, 31/05/2012 - 21:01
Added in reply to request by dajana012
English

One Thing

Comments
dajana012    Mon, 15/04/2013 - 17:48

thank u very much..:)