Opstrukcija - Let vo prazno (Лет во празно)

Macedonian

Let vo prazno (Лет во празно)

Немам разлог, немам причина,
а се ме кине, се ме убива.
Друго време, друга вистина,
пред мене немав јас провизија.
 
(Припев)
И гледам јас како,
летам во празно,
се борам со себе
и знам
ми треба само малку... сон.
 
Многу хаос, многу паника,
дали стварно има потреба?
Да ти зборувам невистина,
се ми личи на рканица.
 
(Припев)
 
Се е блиско, а така далеку,
на дофат рака, а недостижно.
Во мене лоша дисторзија,
на која страна светот пропаѓа?
 
(Припев)
 
Submitted by FokkerTISM on Sat, 12/08/2017 - 03:53
Thanks!

 

Translations of "Let vo prazno (Лет ..."
Opstrukcija: Top 3
Comments