Advertisements

Pa' Ti (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
A A

За тебе

(Џенифер Лопез)
Од балконот имам поглед накај морето
и доручок во кревет - зошто да не?
Плакарот ми е полн со Кристијан Диор
Имам уметности од Пикасо и дури од Ван Гог
 
(Џенифер Лопез)
Толку многу автомобили и диаманти
Авион со моето име
Сето ова што го имам вреди само
ако го делам со тебе, да - да
 
(Џенифер Лопез & Малума)
Сето она што го имам е за тебе
Што и да се случи, овде сум за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Само за тебе, за тебе, за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Што и да се случи, овде сум за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Само за тебе, за тебе, за тебе
 
(Џенифер Лопез)
Мојата сметка во банка
сакам да те разгалувам и да ти дадам се што сакаш
Мојот глас
и она под моите колкови
Ќе имаме меден месец во Пуерто Рико
потоа на јахта во Санто Доминго
Веќе знаеш колку е добро чувството
го имаш клучот на моите усни
Спремна сум, единствено заинтересирана за тебе
можеме целиот живот да го поминеме зедно
 
(Џенифер Лопез)
Толку многу автомобили и диаманти
Авион со моето име
Сето ова што го имам вреди само
ако го делам со тебе, да - да
 
(Џенифер Лопез & Малума)
Сето она што го имам е за тебе
Што и да се случи, овде сум за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Само за тебе, за тебе, за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Што и да се случи, овде сум за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Само за тебе, за тебе, за тебе
 
(Џенифер Лопез & Малума)
Ако целосно ми се предадеш, душо
Би убил за тебе, би ризикувал за тебе, љубов моја
Иако мојата сметка во банка нема дури ни илјада
се ќе биде полесно ако дојдеш со мене, мами
Ми требаше време за да се запознаам со тебе
кога ме третираше како идиот
А сега погледни не, овде сме
никој не веруваше дека ќе остариме заедно
Ти си ми во умот, душо, цел ден
твоето тело е поезија
Без проблем признавам дека без тебе сум слаб
Кога и да заминеш секогаш сакам уште малку
Душо, ми требаш, ме излудуваш, луд сум
Ништо не сум пушел а веќе летам ниско
 
(Џенифер Лопез & Малума)
Сето она што го имам е за тебе
Што и да се случи, овде сум за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Само за тебе, за тебе, за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Што и да се случи, овде сум за тебе
Сето она што го имам е за тебе
Само за тебе, за тебе, за тебе
 
Thanks!
Submitted by Just GordeJust Gorde on Fri, 20/11/2020 - 21:43
SpanishSpanish

Pa' Ti

Advertisements
Comments
Read about music throughout history