Pavlina Nikaj - Per Nenen Kendoj

Albanian

Per Nenen Kendoj

E lehtë është jeta
kur di që kam nënë
çdo çast të vështirë e ndjej pranë
në breng e halle ajo më ka qënë
reze që dritë shpërndan
 
Nje nënë,vetem nje nënë, ka në botë
ëmbël tingëllon zëri i saj
kur Bir fëmijës,ajo do ti thotë
qesh dhe ndricon zëmra e saj
 
Nënë, emër i dashur për mua 2X
Më je e shtrënjtë
Të dua
Sa jet e tërr,
për Ty
unë thur melodi
 
Kur zëmra reh,në gezime e dëshpërime
tek ti mendimi më shkon
Pranë teje ndihem e dashur,më pri
më e lumtur se botë e tërr
 
Submitted by Zarina01 on Thu, 11/01/2018 - 00:34
Thanks!
Comments