Plas (English translation)

Advertisements
Albanian

Plas

A te mungon ty fryma ime
Siç po mungon mu fryma jote
Veten time e perseris
A te mungon fytyra ime
Siç me mungon mua fytyra jote
Dhe veten time perseris
 
S'kena me u pa mo bashk
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kena me u pa mo
S'kena me u pa mo bashk
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kemi me u pa mo
 
E perserita prap veten time
Dike si ty une do kerkoja
Dhe pse e di nuk ka si ti
Dhe beja kot sikur harroja
Keputur gjunjet, ecja vazhdoja
Veten time e perseris
 
S'kena me u pa mo bashk
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kena me u pa mo
S'kena me u pa mo bashk
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kemi me u pa mo
 
E ke mirenjohjen time perjetesisht
Mesova une te ndjej njesoj si ti
Kam jetuar, kok e kemb dashuruar
Akull shpirt im sot
Se nuk te kam dot
 
S'kena me u pa mo bashk
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kena me u pa mo
S'kena me u pa mo... Bashk
Nuk kena me u pa mo
Shpirti im e di po plas
Nuk kemi me u pa mo
 
Submitted by ahmetyal on Sun, 02/12/2018 - 19:26
Align paragraphs
English translation

I'm bursting

Do you miss my breath
Like I miss yours?
I am repeating myself
Do you miss my face
Like I miss your face?
and I am repeating myself
 
They won't see us together
You won't see me again
My soul knows that I am bursting
You won't see me again
They won't see us together
You won't see me again
My soul knows that I am bursting
You won't see me again
 
I repeated myself again
I would search for someone like you
And even if I know there is not anyone like you
I will act as I forgot it
Broken knees, I kept walking
I am repeating myself
 
They won't see us together
You won't see me again
My soul knows that I am bursting
You won't see me again
They won't see us together
You won't see me again
My soul knows that I am bursting
You won't see me again
 
You have my eternal gratitude
i learned to feel like you
I have lived, felt the love from head to toes
My soul (is) ice today
Since I can't have you
 
They won't see us together
You won't see me again
My soul knows that I am bursting
You won't see me again
They won't see us together
You won't see me again
My soul knows that I am bursting
You won't see me again
 
Submitted by evita prifti on Mon, 03/12/2018 - 18:29
Added in reply to request by Viviana Gra
Flori Mumajesi: Top 3
See also
Comments