Kaliopi - Poželi (Albanian translation)

Albanian translation

Dëshiro

Paramendo nëse diçka shkon keq
pasqyra thehet ose kripa ndahet
ëndërra jonë e dashurisë nga inati i prish planet
sepse ne të dy duam diçka që zgjat për një ditë
 
Jo, mos, mos
sepse ende të dua
gjithçka ishte, gjithçka
më e pikëlluar se trishtimi
 
Ref.
Dëshiro kur më lë, më dëshiro për një çast
Do ta ndal kohën derisa ende s'je asaj
sepse gjithçka e jotja është e imja, në realitet dhe në ëndërra
dëshiro për mua si kurrë më parë, derisa je këtu
 
Dëshiro që nëse të lë të mos arrijë askund
dhe më thirr emrin që të kthehem
sepse gjithçka e jotja është e imja, në realitet dhe në ëndërra
dëshiro për mua si kurrë më parë, më do derisa jam këtu
 
Ermal
Submitted by ermal2000 on Mon, 05/12/2016 - 19:27
Croatian

Poželi

More translations of "Poželi"
Albanianermal2000
See also
Comments