Advertisements

Poni lyrics

LyricsTranslationsRequests
AmerikanoAlbanianEnglish
As Po, As JoAlbanian
Baluket e ballitAlbanianEnglish
Beja ForaAlbanian
BioAlbanian
Bio
English
C'eshte DashuriaAlbanianEnglish #1 #2
C'jane Ato LastareAlbanian
CokollataAlbanianEnglish
Dale Moj DaleAlbanian
CD Single
English
German
Dashuria LabeAlbanian
Deti HeshtAlbanian
Diamanti I VloresAlbanian
Dil moj dilAlbanianEnglish
Do Marr Djal Nga LaberiaAlbanian
E kam unë, e ke tiAlbanianEnglish
German
e lum moj kush i kaAlbanianGerman
Fjala Ime Eshte KengaAlbanian
Fol ShqipAlbanian
Hapë derën oAlbanianEnglish
Hiqu Tutje Mor LanetAlbanian
Hopa HopaAlbanian
CD Single
English
Jap E JapAlbanian
CD Single
English
German
Jububu Moj Të Keqen-ËAlbanian
KacurrelaAlbanianEnglish
Spanish
Bulgarian
French
Kurbeti moj nenoAlbanianEnglish
Kush Beti Moj NanoAlbanian
Laberi moj laberiAlbanianEnglish
Laj FustaninAlbanian
Me Dhe Emrin NeneAlbanian
moj mikeAlbanianEnglish
German
Mon amourAlbanianGerman
Naten O Vetem OAlbanianEnglish
Nene pse ke dale ne shkalleAlbanianEnglish
Nete Mbas NeteshAlbanian
Nje SekondeAlbanian
O Bilbil I MalitAlbanian
O Moj BuzeplasurAlbanian
PolifoniaAlbanian
Pritëm oooAlbanianEnglish
Sahatin Qe HumbaAlbanian
Shpirti imAlbanianEnglish
French
Romanian
Serbian
Si trëndafilAlbanianEnglish
German
Greek
Italian
Të duaAlbanianEnglish
German
Romanian
Te harrovaAlbanianEnglish
Te kam shpirtAlbanian
CD Single
English #1 #2
Greek
Italian #1 #2
Serbian
Spanish
Te ndareAlbanianEnglish
German
Italian
ThashathemetAlbanian
Trak Ma Beri ZemraAlbanian
Tunde MojAlbanian
Vaj MedetAlbanian
Vjosa (Lumi I Kenges)Albanian
xhan xhanAlbanianEnglish
Poni featuring lyricsTranslations
Shkumbin Ismajli - Nuk ta falAlbanianEnglish #1 #2
German
Greek
Italian
Russian
Serbian
Comments