Advertisements

Please translate Barbie (Junior Eurovision version)

English, Albanian

Barbie (Junior Eurovision version)

(Yes, come on,
I'm a strong girl)

Nuk kam sekrete
Dhe të gjithëve
Do tiu them
Problemi që unë kam
Një përgjigje
Nga ju pret.
Më thonë mua barbi
Mos këtu... e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë
E nuk jam vezë

Jo, jo... mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s'dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s'ka gojë (×2)

Jam vajzë çapkëne
Si në shkollë
Dhe në shtëpi
Sa herë që vetëm jam
Unë e bëj
Ndonjë prapësi.
Më thonë mua barbi
Mos këtu... e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë
E nuk jam vezë

Jo, jo... mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s'dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s'ka gojë (×2)

You don't tell me what to do,
I don't want to follow you,
Why you call me barbie doll?
I'm a smart girl overall

Jo, jo... mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s'dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s'ka gojë

More translations of "Barbie (Junior Eurovision version)"
Please help to translate "Barbie (Junior Eurovision version)"
Comments