Please help to translate "Kreshtat e Kosovës"

Albanian
A A

Kreshtat e Kosovës

Kreshtat e kosoves kan marr n'gjyr te kuqe
krushqit e dardanit kan nis me marr nuse
po ju prin perpara shqipja e kastriotit
o lule bozhuret celin neper flak te barotit
 
o moj kosove e kuqe do ta sjellim driten
Pushka jon e skuqur n'gjall azem galicen
toka jon e djegur po lahet me gjak
o ty ta falem jeten e na duket pak e
 
o faqe te historise shkrun me gjak shqiptari
ne kraht e shqiponjes shkruar me ngjyre ari
emri UCK cendisur me teja
Po na prin perpara per fitore te reja
 
o na u ban kala kullat me bedena
prap n'Kosove rriten hamza dhe adema
amaneti i tyre ta fitojm lirin
me pushk mbrojm Kosoven
E nderojm shqiprin e
 
English

 

Login or register to post translation
Comments