Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Please help to translate "Kush ta ndien ty aromën"

Albanian
Albanian
A A

Kush ta ndien ty aromën

Kush t'a ndien ty aromën
Kush të qesh ty në shtrat
Kush të mban ty në krahët e tij
Kush po ndihet me fat
Kush t'a prek sonte trupin
Kush të rri ty kaq pranë
Kush t'i puth sonte buzët
Dorën kush t'a mban
 
Jooo nuk jetoj pa ty
Jooo nuk jetoj pa ty
Sa më dhëmb kur të mendoj me tjetër kënd
Shpirti më ndahet në dy
Jooo nuk jetoj pa ty
Jooo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jam i fortë e di
Rri i strukur në vetmi
Dhe imagj
Po fle ti mbi gjoksin e tij
 
Kujt ja fal ti buzëqeshjen
Kujt i ulesh në prehër
Mos më thuaj ti që është ai
Jo jo mos ma thyej zemrën ti dy herë
Kujt i thua rri me mua
Kujt i thua ty të dua
Kujt i thua dashuri të lutem
 
Jooo nuk jetoj pa ty
Jooo nuk jetoj pa ty
Sa më dhëmb kur të mendoj me tjetër kënd
Shpirti më ndahet në dy
Jooo nuk jetoj pa ty
Jooo nuk jetoj pa ty
Jo nuk jam i fortë e di
Rri i strukur në vetmi
Dhe imagj
Po fle ti mbi gjoksin e tij
 
English

 

Login or register to post translation
Translations of "Kush ta ndien ty aromën"
Comments