Advertisements

Please translate Policia

Albanian

Policia

Unë kam nevojë për një transkriptim gjithashtu. shumë më i detyruar. Unë vetëm me të vërtetë kanë gëzuar këngën origjinale për më shumë se një vit tani dhe unë duhet ta kuptoj këtë gjithashtu. Unë vetëm duhet të.

Comments