Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Чудни места (Čudni mesta) lyrics

  • Artist: Robert Bilbilov (Роберт Билбилов)
  • Album: Cudni mesta
  • Translations: Croatian
A A

Чудни места

Се борам јас
Секој нов ден
Со стварноста на овој свет
Ти само си мојата светлина
 
Ќе постојам јас
За овој час
Што прашина ќе симне од нас
Ти само си моја енергина
 
Чудни места пак во срце допираш
Штом си тука летнувам
Свемир откривам
Тече сладок отров пак во душава
Се будам, Те љубам
 
Чудни места допираш,
Таму кај што никој не бил, таму допираш
Таму кај што силно боли, таму лузни оставаш
 
Чудни места пак во срце допираш
Штом си тука летнувам
Свемир откривам
Тече сладок отров пак во душава
Се будам, Те љубам
 
Thanks!
Submitted by Предраг АнѓеловскиПредраг Анѓеловски on Sat, 14/05/2022 - 11:22

 

Comments
Read about music throughout history