Rolling in the Deep (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation
A A

Тркалање во длабоко

Оган започнува во моето срце
Ме достигнува грозница и
Ме изнесува во мракот
Конечно можам кристално јасно да те видам
Повели и продади ме
И ќе го оставам твојот брод разголен
 
И гледај како ќе го оставам секој дел од тебе
Не ги потценувај работите кои ќе ги направам
Оган започнува во моето срце
Достигнува грозница
И ме изнесува во мракот
 
Лузните од твојата љубов ме потсетуваат на нас
Ме држат да мислам дека можевме да имаме се
Лузните од твојата љубов ме оставаат без здив
Не можам да не чувствувам
Дека можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се тркалаат во длабоко
Го имаше моето срце во твоите раце
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
И ти свиреше
најдобро
 
Драги, јас немам приказна да ти раскажам
Но слушнав една за тебе
Ќе направам главата да ти гори
Мисли на мене во длабочината на својот очај
И направи ми место таму долу
Бидејќи моето сигурно нема да го делам
 
(Рефрен)
 
Можевме да имаме се
Тркалање во длабоко
Можевме да имаме
Тркалање во длабоко
Го имаше моето срце во твоите раце
Но го изигра со своите удари
 
Фрли ја својата душа низ секоја отворена врата
Моли се да го најдеш она што го бараш
Мојата тага ја претвори во драгоцено богатство
Ќе ми платиш со љубезност
И ќе жнееш тоа што си посеал
 
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Можевме да имаме се
Можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се, се, се, се
 
Можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се тркалаат во длабоко
Ја имаше мојата среќа во твоите раце
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
И ти свиреше
Најдобро
 
Можевме да имаме се
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
Се тркалаат во длабоко
Ја имаше мојата среќа во твоите раце
(Ќе посакаш никогаш да не ме сретна и солзите ќе паѓаат, ќе се тркалаат во длабоко)
И ти свиреше
Свиреше
Свиреше
Свиреше
Најдобро
 
Submitted by KaterinaMKDKaterinaMKD on Wed, 14/03/2012 - 22:56
EnglishEnglish

Rolling in the Deep

Please help to translate "Rolling in the Deep"
Idioms from "Rolling in the Deep"
See also
Comments