Sallana Sallana (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation

Несигурни

Моето срце е уморно, силно се врза за тебе
И мене ме растази секако, ама ако изгорело, изгорело.
 
Се што е мое е и твое, ама тоа што е твое не е мое
а, тоа значи дека во твоето срце нема место за мене.
Можеби преќутев, но тоа не значи дека ги проголтав твоите зборови.
Види, после овој оган ништо не ми остана.
 
Моето срце е уморно, силно се врза за тебе
И мене ме растази секако, ама ако изгорело, изгорело.
 
Тука сум, бесен на иднината
Чекоревме по улиците несигурни
Заробен сум во твојата болка
Немаш веќе права, премногу ги искористи.
 
Submitted by micaa on Sat, 21/04/2018 - 10:01
Added in reply to request by balkanjazer
Turkish

Sallana Sallana

Comments