Badem - Sensiz Kalacak Bu Şehir (Macedonian translation)

Macedonian translation

Овој град е сиромашен без тебе

Знам, еден ден, брод ќе дојде
Во ова сиромашно без тебе пристаниште, но до тогаш
 
Овој град е сиромашен без тебе
Ова пристаниште е сиромашно без тебе
Ова сонце заоѓа без тебе
 
Знам, еден ден, брод ќе дојде
Во ова осамено пристаниште, но до тогаш
 
Овој град е сиромашен без тебе
Ова пристаниште е сиромашно без тебе
Ова сонце заоѓа без тебе
 
Додека да дојде, ќе собирам ѕвезди од небото
За да за твојата бујна коса
Направам блескава круна
 
Ова срце бие без тебе
Мојата цигара гори без тебе
 
Submitted by Dino Bojadzievski on Thu, 23/07/2015 - 14:12
Turkish

Sensiz Kalacak Bu Şehir

Comments