Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

Гусари (Gusari) lyrics

  • Artist: Slatkaristika (Слаткаристика)
A A

Гусари

Пред-Рефрен
Види, мојот проблем не е дека без тебе неможам
Мојот проблем е тоа што си негова
Се светиш ли со моите душмани
Тонеш ти, бебо, те пловат гусари
 
Рефрен
Моја љуба, љуба, љуба, љубави
Злоба кријат твоите очи убави
Моја љуба, љуба, љуба, љубави
Ружни мисли кријат твоите очи убави, љубави
 
Строфа 1
I'm out tonight, живот ми је драма као задруга
Преубави очи, душа гадура
Халуциногена као татула
Само она мене може да ме нафура
Да ме извади от такт, yeah
Ниски удари ми сервира у партер
Зар очекуваш повратна?
Изгуби се, одвратна ми си
Не ми објаснувај, немој, немој, немој
Иди да го ужаснуваш него, него, него
Не, ова не е јазикот на љубовта
Само се пцуеме
И не сум љубоморен, него само сум суетен
 
Пред-Рефрен
Мојот проблем не е дека без тебе неможам
Мојот проблем е тоа што си негова
Се светиш ли со моите душмани
Тонеш ти, бебо, те пловат гусари [Пловат гуcaри]
 
Рефрен
Моја љуба, љуба, љуба, љубави
Злоба кријат твоите очи убави
Моја љуба, љуба, љуба, љубави
Ружни мисли кријат твоите очи убави, љубави
 
Строфа 2
Јас сум ладен како Santa мраз
Ти жива изгорена ко Satana
Свеста е помрачена ко зандана
Ова веза изопачена е срам за нас
Но веќе, не, не, не ми зборувај
Нема што да кажеш
Те исполнува мојот живот празен
Веќе патолошки лажеш ти, љубави
 
Пред-Рефрен
Види, мојот проблем не е дека без тебе неможам
Мојот проблем е тоа што си негова
Се светиш ли со моите душмани
Тонеш ти, бебо, те пловат гусари
 
Рефрен
Моја љуба, љуба, љуба, љубави
Злоба кријат твоите очи убави
Моја љуба, љуба, љуба, љубави
Ружни мисли кријат твоите очи убави, љубави
 
Thanks!
Submitted by afilipovafilipov on 2022-09-28
Last edited by afilipovafilipov on 2022-09-30

 

Comments
Read about music throughout history