Advertisements

Spartak Tili - Qendrojme si malet

  • Artist: Spartak Tili
  • Featuring artist: Luljeta Perbasha
  • Also performed by: Irena Kuko
  • Album: Festivali i 16 ne RTSh, 1977
  • Translations: English
Albanian
A A

Qendrojme si malet

1.Çajme ne në vite udhe drite
Prine ne balle nje trimereshe e rralle
Moj Parti ky popull sec te lindi
Shqiperine nene ta rilindim
Moj Parti ky popull sec te lindi
Shqiperine nene ta rilindim
 
- Refreni
Heeej
Ja shqiponja jone krahet shtrin e lire
Heeej
Ne flamur te kuq lart ne hapesire
Heeej
 
Dhe nje yll te ndritur ka mbi krye
Yllin me te bukurin nder yje
Dhe nje yll te ndritur ka mbi krye
Yllin me te bukurin nder yje
 
- Kori
Ne qendrojme bash si keto male
Dhe kendojme Internacionale
ja permbi dhe sot vendin ta shikoni
Shpaten mprehur mban revolucioni
 
2.Kemi ne në bote miq e shoke
Grushtin zjarr vellezer proletare
Flamurin nuk e ulim, nuk e ndrrojme
Lart e mbajme dhe rrethime cajme
Flamurin nuk e ulim, nuk e ndrrojme
Lart e mbajme dhe rrethime cajme.
 
- Refreni
 
Heeej
Ja shqiponja jone krahet shtrin e lire
Heeej
Ne flamur te kuq lart ne hapesire
Heeej
 
Thanks!
thanked 3 times
Submitted by Yuiop75Yuiop75 on Thu, 06/05/2021 - 01:04
Last edited by Yuiop75Yuiop75 on Fri, 07/05/2021 - 15:12
Submitter's comments:

Spartak Tili - composer
Foto Malo - textwriter

 

Translations of "Qendrojme si malet"
Spartak Tili: Top 3
Collections with "Qendrojme si malet"
Comments
Read about music throughout history