Željko Joksimović - Stihija (Albanian translation)

Albanian translation

Pishtar

Versions: #1#2
Ti nuk me kerkon me, ke luftuar vetem per shume gjate
Ti ben kujdes qe une mos te t'i gjej gjurmet
Ti fshihesh lehtesisht nga vete humbjet e tua nga gjithkush
Por dikush qe te ka dashur per nje kohe te gjate,te njeh.
 
Nuk te kerkoj, une mund te largohem prej teje
Kujdesem qe te mos mendoj per ne te dy
Askush nuk mund t'i dalloje dhimbjet (humbjet) e mija
Une me ze te larte t'i thashe vetem ty.
 
Por ditet kalojne e une akoma ka momente qe te ndjej
dhe e di qe ti je duke qare heshturazi,
e qe jeta jone po kalon pa ne (te dy bashke)
 
Si nje pishtar, nje jete e tere para syve
Tani shoh se cfare kishim bashke ne te dy
Nje bote e ndare ne dy
Tashme bosh dhe e paprekshme...
 
Nuk te kerkoj, une mund te largohem prej teje
Kujdesem qe te mos mendoj per ne te dy
Askush nuk mund t'i dalloje dhimbjet (humbjet) e mija
Une me ze te larte t'i thashe vetem ty.
 
Submitted by Guest on Thu, 08/09/2011 - 00:05
Serbian

Stihija

Comments