Të Shtrirë Mbi Kanape (English translation)

Advertisements
Albanian

Të Shtrirë Mbi Kanape

Shiun e dëgjoj
Muret më lëndojnë
Te pres ty
Oooooo
Hapat ti dëgjoj
Më duket se të shoh
A je ti
Ooooo
 
A thua je ti që do të më ndihmosh
T’i harroj këto ditë që më shkojnë bosh
Të paramendoj, të shoh në dhomë
Më vjen si engjull dhe më fton
Unë dhe ti
Të shtrirë mbi kanape
Presim një ditë të re
Kur shi më nuk do të bjerë, kështjellën për ta ngre
Të na bej hije vetëm ne
Të shtrirë mbi kanape
Sikur jemi mbi një re
Lëshojmë një zog të fluturojë
E Dielli të na e ftoj
 
Shiu nuk pushon,
dhoma më shikon
Të pres ty,
OOOOOO
Të kam njohur përherë
Të shoh edhe në erë
A je ti
Oooooo
A thua je ti që do të më ndihmosh
T’i harroj këto ditë që më shkojnë bosh
Të paramendoj, të shoh në dhomë
Më vjen si engjull dhe më fton
Unë dhe ti
Të shtrirë mbi kanape
Presim një ditë të re
Kur shi më nuk do të bjerë, kështjellën për ta ngre
Të na bej hije vetëm ne
Të shtrirë mbi kanape
Sikur jemi mbi një re
Lëshojmë një zog të fluturojë
E Dielli të na e ftoj
 
Submitted by Tok on Sat, 12/05/2018 - 16:33
Last edited by Tok on Fri, 08/06/2018 - 19:24
Submitter's comments:

Lyrics powered by teksteshqip.com

Align paragraphs
English translation

Bound With Ropes

Bound with ropes
I listen to the rain
The Walls hurt me
I'm waiting for you
Oooooo
I listen to the steps
I think I'm seeing you
Is it you?
Oooooo
 
Say, are you the one to help me
To forget those days which went wasted
I imagine, I see a room
You come like an angel and invite me
You and I
Bound with ropes
Waiting for a new day
Where rain won't fall anymore, to raise the castle
Only we throw the shadows
Bound with ropes
Like being something new
We free a bird to fly
And the sun invites us
 
The rain doesn't rest
the room sees me
I'm waiting for you
OOOOOO
I recognised you again
I see a wind too
Is it you?
Oooooo
Say, are you the one to help me
To forget those days which went wasted
I imagine, I see a room
You come like an angel and invite me
You and I
Bound with ropes
Waiting for a new day
Where rain won't fall anymore, to raise the castle
Only we throw the shadows
Bound with ropes
Like being something new
We free a bird to fly
And the sun invites us
 
Submitted by MBP on Thu, 24/05/2018 - 14:45
Added in reply to request by Tok
Last edited by MBP on Fri, 25/05/2018 - 16:39
See also
Comments