Advertisements

Take Me to Church (Albanian translation)

Albanian translationAlbanian
A A

Merrni mua në Kishë

Loverja ime ka humor
 
Ajo është qeshur në një varr
 
Njoh mirënjohjen e të gjithëve
 
Duhet ta kisha adhuruar më herët
 
Nëse Qiejt ndonjëherë flisnin
 
Ajo është zëdhënësi i fundit i vërtetë
 
Çdo të dielë bëhet më i zymtë
 
Një helm i freskët çdo javë
 
'Ne ishim të lindur të sëmurë', ju keni dëgjuar që ata thonë atë
 
Kisha ime nuk ofron absolutizime
 
Ajo më thotë "adhurim në dhomën e gjumit"
 
I vetmi qiell që do të dërgohet
 
Është kur unë jam vetëm me ty
 
Unë kam lindur i sëmurë, por e dua
 
Urdhëro të jem mirë
 
Amen. Amen. amin
 
Më çoni në kishë
 
Unë do të adhuroj si një qen në shenjtëroren e gënjeshtrave tuaja
 
Unë do t'ju them mëkatet e mia dhe ju mund të mpreh thikën tuaj
 
Më ofrojmë vdekjen e pa vdekur
 
Perëndia i mirë, më lejoni t'ju jap jetën time (x2)
 
Nëse unë jam pagan i kohëve të mira
 
Dashuria ime është drita e diellit
 
Për të mbajtur perëndeshën në anën time
 
Ajo kërkon një sakrificë
 
Për të kulluar gjithë detin
 
Merr diçka me shkëlqim
 
Diçka e mishit për kursin kryesor
 
Ky është një kalë i shkëlqyeshëm në kërkim
 
Çfarë keni në stacionin?
 
Kemi shumë besimtarë të uritur
 
Kjo duket e shijshme
 
Kjo duket shumë
 
Kjo është punë e uritur
 
Më çoni në kishë
 
Unë do të adhuroj si një qen në shenjtëroren e gënjeshtrave tuaja
 
Unë do t'ju them mëkatet e mia dhe ju mund të mpreh thikën tuaj
 
Më ofrojmë vdekjen e pa vdekur
 
Perëndia i mirë, më lejoni t'ju jap jetën time (x2)
 
Nuk ka zotërinj apo mbretër kur të fillojë rituali
 
Nuk ka pafajësi më të ëmbël se sa mëkati ynë i butë
 
Në çmendinë dhe tokën e asaj skene të trishtuar tokësore
 
Vetëm atëherë unë jam njeri
 
Vetëm atëherë jam i pastër
 
Amen. Amen. amin
 
Submitted by Saidzoda TohirSaidzoda Tohir on Sat, 31/03/2018 - 19:20
Added in reply to request by Zarina01Zarina01
EnglishEnglish

Take Me to Church

Comments
Advertisements
Read about music throughout history