Toše Proeski - Lošo ti stoi (Лошо ти стои)

Advertisements
Macedonian/Romanization/Transliteration

Lošo ti stoi (Лошо ти стои)

Лошо ми премолчи
Во чии раце синоќа ти заврши
Ко пеперминт е слатка лагата
А оној ладен вкус нешто сокрива
Лошо ме предаде
Под шалот црн и да ги скриеш усните
Во очите твои пишува
Што се случило, а не ми кажуваш
Лошо ти стои за се
Да се правдаш, а чекаш да си со него
Ти завидувам што
Не ти прилега да
Бришеш солзи со ракав и плачеш за крај
А и таква си убава, знај
(2x)
 
Лошо ти стои за се
Да се правдаш, а чекаш да си со него
Ти завидувам што
Не ти прилега да
Бришеш солзи со ракав и плачеш за крај
А и таква си убава, знај
 
Убава си
 
Submitted by BolonkaBolonka on Mon, 01/12/2008 - 16:09
Last edited by NatoskaNatoska on Thu, 31/08/2017 - 18:18
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments