Toše Proeski - Parahodot (Параходот)

Macedonian

Parahodot (Параходот)

Параходот веќе пристигна
Збогум либе подај рака
 
Не плачи мило либе, не жалај
Јас пак ќе се вратам
 
Очите ти насолзени
Усните ти насмеани
 
Не плачи мило либе, не жалај
Јас пак ќе се вратам
 
Ја земи си бело крпче
Избриши си црни очи
 
Не плачи мило либе, не жалај
Јас пак ќе се вратам
 
Submitted by Tucumana88 on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Last edited by Natoska on Mon, 26/08/2013 - 12:02
Thanks!

 

Comments