Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Together (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
/English
A A

Заедно

Бевме исфрлена како две санти на океанот
Сторив се за да те задржам поблиску
Имаше проблеми во водата
Ти се колнеше дека тоа не е ништо
Рече дека секогаш ќе останеме на површина
 
Зошто вистинската љубов, да ме погледне во очи и да ме лаже, лаже?
Реков дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
Реков дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
 
Зошто доаѓаше дома доцна во ноќта?
Дали има некој друга за кого треба да знам?
Затоа што имаше насмевка на твоето лице која не ја забележав
Уште од кога почнавме да излегуваме
Како може вистинската љубов да ме погледне во очи и да ме лаже, лаже?
 
Реков дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
Реков дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
Засекогаш ќе се чудам зошто?
 
Рековме ''Додека смртта не не раздели''
А, потоа, ти реши да ми го скршиш срцето
Памтам од почетокот до сега
Кога си рековме дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
Реков дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
 
Рече ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
Реков дека ќе бидеме заедно до смртта
Засекогаш ќе се чудам зошто?
Засекогаш ќе се чудам зошто?
 
Thanks!
Submitted by Предраг АнѓеловскиПредраг Анѓеловски on Tue, 24/05/2022 - 16:21
English
English
English

Together

Comments
Read about music throughout history