alfat32

alfat32's picture
Name:
Yegor Syomkin (Егор Сёмкин)
Joined:
20.07.2016
Role:
Junior Member
Points:
112
Contributions:
15 translations, 1 transliteration, 29 thanks received, 1 transcription request fulfilled, left 10 comments
Interests

S″eš′ že eŝё ètih mâgkih francuzskih bulok da vypej čaû

About me

Unë mund të ndihmoj me rusishten (gjuha ime amtare) dhe, deri diku, me anglishten, gjuhën shqipe dhe estonishten. Mësoj shqip. Do të jem i lumtur të praktikoj komunikimin në këtë gjuhë, dhe në anglishten dhe estonishten. Unë gjithashtu fillova të mësoj gjuhë japoneze dhe koreane. Nëse flisni në një nga këtë gjuhë, kur më mësoni disa fraza, do të jem i lumtur.

I can help with Russian (my mother tongue) and, to some extent, with English, Albanian and Estonian. I learn Albanian. I will be happy to practice communication in this language, also in English and Estonian. I also started learning Japanese and Korean. If you speak one of this languages, if you teach me a few phrases, I will be glad.

Saan aidata vene keelega (mu emakeel) ja mingil määral ka inglise, albaania ja eesti keeltega. Õpin albaania keelt. Harjutan hea meelega suhtlemist selles keeles ja ka inglise ja eesti keeltes. Hakkasin õppima ka jaapani ja korea keeli. Kui räägite üks seda keelist, kui õpetate mind paar fraasi, olen rõõmus.

Могу помочь с русским языком (это мой родной язык) и в некоторой степени также с английским, албанским и эстонским языками. Учу албанский язык. Буду рад попрактиковать общение на нём, английском и эстонском языках. Также я начал учить японский и корейский языки. Если говорите на одном из них, и если научите меня нескольким фразам, буду рад.

My songs (they are in Russian language): http://music.lib.ru/s/semkin_e/, https://vk.com/syomkin9, https://www.youtube.com/user/alfat32/videos, https://vimeo.com/showcase/1348158

My literary works (they are in Russian language): http://samlib.ru/e/egor_semkin/

My channel with music, films and other things (many of these works I liked):
https://www.youtube.com/channel/UCuyGG3ol4zA3AXmuAR3zlow/playlists

Some films and other video works that I watched (including the list "Favorite movies"): http://mykp.ru/alfat

My e-mail: alfat32@gmail.com

My pages in social networks: https://vk.com/alfat1, https://www.facebook.com/alfat10, http://alfat32.livejournal.com

Languages
Native
Russian
Studied
Albanian, English, Estonian
Contact Me

15 translations posted by alfat32, 1 transliteration posted by alfat32DetailsAll Translations

ArtistTranslationLanguagesCommentsInfoInfosort ascending
PesnyaryСпадчына (Spadchyna) Belarusian → Russian
thanked 1 time
Belarusian → Russian
thanked 1 time
Aleksandër LaloGëzimin njerëzve t'ua shtoj Albanian → Russian
4 thanks received
Albanian → Russian
4 thanks received
Yumi Matsutōyaひこうき雲 (Hikoukigumo) Japanese → Russian
thanked 1 time
Japanese → Russian
thanked 1 time
Yumi Matsutōyaひこうき雲 (Hikoukigumo) Japanese → RussianJapanese → Russian
Yumi Matsutōyaやさしさに包まれたなら (Yasashisa ni Tsutsumareta nara) Japanese → RussianJapanese → Russian
Yumi Matsutōyaやさしさに包まれたなら (Yasashisa ni Tsutsumareta nara) Japanese → RussianJapanese → Russian
Saida MuhammadjanovaСу буйлап Tatar → Russian
thanked 1 time
Tatar → Russian
thanked 1 time
XX:meTorikago (Darling in the FranXX ED1) (Torikago) Japanese → RussianJapanese → Russian
Hospitāļu ielaSarkana saule Latvian → RussianLatvian → Russian
Nazmie KasmiMësuesi flokëbardhë Albanian → English
thanked 1 time
Albanian → English
thanked 1 time
Unknown Artist (Albanian)«Kur vogëlushet mblidhen...» Albanian → Russian
thanked 1 time
Albanian → Russian
thanked 1 time
XX:meTorikago (Darling in the FranXX ED1) (Torikago) Japanese → English3
3 thanks received
Japanese → English
3 thanks received
Vaçe ZelaNe shtepine tone Albanian → Estonian
thanked 1 time
Albanian → Estonian
thanked 1 time
Vaçe ZelaNe shtepine tone Albanian → Russian
thanked 1 time
Albanian → Russian
thanked 1 time
Bródy JánosMit tehetnék érted Hungarian → RussianHungarian → Russian
Bródy JánosMit tehetnék érted Hungarian → TransliterationHungarian → Transliteration