Lana Del Rey - Trash Magic (Macedonian translation)

Macedonian translation

Ѓубре магија

Се што е вистинско за мене, се Мерлин и Исус
Скокање од мостови
Прсалки и постоци душо
Сакам да летам
Сакам да летам
Сакам да летам
 
Дечко ти би сакал да дојдешдо мојот мотел душо
Дечко, сакаш да ме држиш долу
Кажи ми дека ме сакаш
Дечко, знаеш дека досега никој не сум сакала, освен тебе
 
Дечко ти би сакал да дојдешдо мојот мотел душо
Дечко, сакаш да ме држиш долу
Кажи ми дека ме сакаш
Дечко, знаеш дека досега никој не сум сакала, освен тебе
 
Се што е вистинско за мене се Халовин и Исус
Кони Ајленд плажите
Лустери и напади душо
Сакам да летам
Сакам да летам
Сакам да летам
 
Не можам да бидам со тој што го сакам
Не можам ако тој ме третира грубо
Не можам да го видам
Не можам да му се јавам
 
Се што е вистинско за мене се паркови со приколки и плажи
Алабама бирзите
Платно и праски
Сакам да летам
Сакам да летам
Сакам да летам
 
Не можам да бидам со тој што го сакам
Не можам ако тој ме третира грубо
Не можам да го видам
Не можам да му се јавам
 
Дечко ти би сакал да дојдешдо мојот мотел душо
Дечко, сакаш да ме држиш долу
Кажи ми дека ме сакаш
Дечко, знаеш дека досега никој не сум сакала, освен тебе
 
Дечко ти би сакал да дојдешдо мојот мотел душо
Дечко, сакаш да ме држиш долу
Кажи ми дека ме сакаш
Дечко, знаеш дека досега никој не сум сакала, освен тебе
 
Submitted by Natalijaa17 on Sat, 13/01/2018 - 10:33
English

Trash Magic

More translations of "Trash Magic"
MacedonianNatalijaa17
See also
Comments