Rovena Stefa - Veç një jetë (Danish translation)

Albanian

Veç një jetë

Nuk kam fjalë , nuk kam zë
Nuk kam frymë kur sje më
Unë dhe ti ,ne ishim një..
Ti larg meje diku qëndron
Krenaria të robëron
Por e di që ti prap më mendon..
 
Mijëra ëndërra përtej horizontin
Mijëra ndjenja në pikën e lotit
Ti po ndaal , po ndaaal
 
Eshtë veç një jetë x2
është veç një jetë
Ti më ke
Un ty të kam
 
Jeta është tani ti mos u dorëzo
Mos ki frikë mos u dëshpëro
Hapi krahët e zemrës ti fluturo..
 
Mijëra ëndërra përtej horizontin
Mijëra ndjenja në pikën e lotit
Ti po ndaal , po ndaaal
 
Eshtë veç një jetë x2
është veç një jetë
Ti më ke
Un ty të kam
 
Ty të kaam
 
Eshtë veç një jetë
Veç një jetë
Ty të kam
 
Eshtë veç një jeeeetë
 
Eshtë veç një jetë x2
është veç një jetë
Ti më ke
Un ty të kam
 
Submitted by ahmetyal on Sat, 21/10/2017 - 21:31
Align paragraphs
Danish translation

Blot et liv

Jeg har ingen ord, jeg har ingen stemme
Jeg har ingen åndedræt, når du ikke er her
Du og jeg, vi var én
Din stolthed ejede dig
Fra stolthed til slaveri
Men jeg ved at du stadig tænker på mig
 
Et tusinde drømme bag horisonten
Et tusinde følelser bag tårerne
Du holder fast, hold fast
 
Det er blot et liv
Det er blot et liv
Du har mig
Jeg har dig
 
Livet er i momentet, giv ikke op
Vær ikke bange, vær ikke afskrækket
Åben dit hjerte's vinger og flyv
 
Et tusinde drømme bag horisonten
Et tusinde følelser bag tårerne
Du holder fast, hold fast
 
Det er blot et liv
Det er blot et liv
Du har mig
Jeg har dig
 
Jeg har dig
 
Det er blot et liv
Blot et liv
Jeg har dig
 
Det er blot et liv
 
Det er blot et liv
Det er blot et liv
Du har mig
Jeg har dig
 
Submitted by ahmetyal on Fri, 10/11/2017 - 19:09
More translations of "Veç një jetë"
Danishahmetyal
Rovena Stefa: Top 3
Idioms from "Veç një jetë"
See also
Comments