Rovena Stefa - Veç një jetë (French translation)

Albanian

Veç një jetë

Nuk kam fjalë , nuk kam zë
Nuk kam frymë kur sje më
Unë dhe ti ,ne ishim një..
Ti larg meje diku qëndron
Krenaria të robëron
Por e di që ti prap më mendon..
 
Mijëra ëndërra përtej horizontin
Mijëra ndjenja në pikën e lotit
Ti po ndaal , po ndaaal
 
Eshtë veç një jetë x2
është veç një jetë
Ti më ke
Un ty të kam
 
Jeta është tani ti mos u dorëzo
Mos ki frikë mos u dëshpëro
Hapi krahët e zemrës ti fluturo..
 
Mijëra ëndërra përtej horizontin
Mijëra ndjenja në pikën e lotit
Ti po ndaal , po ndaaal
 
Eshtë veç një jetë x2
është veç një jetë
Ti më ke
Un ty të kam
 
Ty të kaam
 
Eshtë veç një jetë
Veç një jetë
Ty të kam
 
Eshtë veç një jeeeetë
 
Eshtë veç një jetë x2
është veç një jetë
Ti më ke
Un ty të kam
 
Submitted by ahmetyal on Sat, 21/10/2017 - 21:31
Align paragraphs
French translation

Juste une vie

Je n'ai pas de mots, je n'ai pas une voix
Je n'ai pas de souffle, quand tu n'es pas ici
Moi et toi, nous étions un
Ta fierté te possède
De fier à asservissement
Mais je sais que tu me penses toujours
 
Des milliers de rêves au-delà de l'horizon
Des milliers de sentiments dans la larme
Tu attends, attends
 
C'est juste une vie
C'est juste une vie
Tu m'as
Je t'ai
 
La vie est dans le moment, n'abandonne pas
N'aie pas peur, ne décourage pas
Ouvert les ailes de ton cœur et vole
 
Des milliers de rêves au-delà de l'horizon
Des milliers de sentiments dans la larme
Tu attends, attends
 
C'est juste une vie
C'est juste une vie
Tu m'as
Je t'ai
 
Je t'ai
 
C'est juste une vie
C'est juste une vie
Je t'ai
 
C'est juste une vie
 
C'est juste une vie
C'est juste une vie
Tu m'as
Je t'ai
 
Submitted by ahmetyal on Thu, 09/11/2017 - 20:08
More translations of "Veç një jetë"
Frenchahmetyal
Rovena Stefa: Top 3
See also
Comments