Vlatko Lozanoski - JAKO JAKO

Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

JAKO JAKO

Баш би било штета да, не си до мене
А баш би сакал да си тука секој ден.
Ти си поубава од сон,
Меѓу жени милион.
 
А сега љуби ме и гушни ме јако, јако
Скрши ме, искрши ме како стакло.
Љуби ме, само ти знаеш како,
Гушни ме, гушни ме јако, јако.
 
Сега сакам да сме сами, што ти фали
Само кажи, кажи.
Зошто дури и во лето,
Ти си ладна, како јануари. (2x)
 
А сега љуби ме и гушни ме јако, јако
Скрши ме, искрши ме како стакло.
Љуби ме, само ти знаеш како,
Гушни ме, гушни ме јако, јако.
 
Кога сонце заоѓа
и морето се бранува,
Ти си поубава од сон,
Меѓу жени милион.
 
А сега љуби ме и гушни ме јако, јако
Скрши ме, искрши ме како стакло.
Љуби ме, само ти знаеш како,
Гушни ме, гушни ме јако, јако.
 
Сега сакам да сме сами, што ти фали
Само кажи, кажи.
Зошто дури и во лето,
Ти си ладна, како јануари. (2x)
 
А сега љуби ме и гушни ме јако, јако
Скрши ме, искрши ме како стакло.
Љуби ме, само ти знаеш како,
Гушни ме, гушни ме јако, јако.
 
Submitted by Nikita03Nikita03 on Tue, 21/08/2018 - 03:29
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments