Vlatko Lozanoski - Mandarina (Мандарина)

Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

Mandarina (Мандарина)

Знам дека нешто криеш ти,
знам јас, ми кажуваш без зборови
по твојте очи познавам
во срцето ти допирам.
 
Припев:
Кажи ДА или кажи НЕ,
дали сакаш да си со мене
Твојте усни да ги имам
со вкус на МАНДАРИНА
сега биди со мене. 2x
 
Сами, сами до зори јас и ти,
сами, без никој да не раздели.
Ме носиш како бранови,
на некој места скриени.
 
Припев:
Кажи ДА или кажи НЕ,
дали сакаш да си со мене
Твојте усни да ги имам
со вкус на МАНДАРИНА
сега биди со мене. 2x
 
Submitted by san79san79 on Mon, 23/06/2014 - 19:41
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments